Kom och njut av yoga, landa mjukt, släpp vardagen för en stund, var här och nu, bli påfylld och stärkt!

Jag som guidar dig är en erfaren yogaterapeut med en gedigen utbildning från både Indien och Sverige. På alla kurser får du den unika möjligheten att använda mina guidningar för att även kunna yoga på egen hand när det passar dig.

Thimour Yoga fyller 7 år och vi firar med att yoga tillsammans! Onsdagen den 1 maj bjuder jag dig på yoga och yogithé i min mysiga yogastudio. Kom och njut av yoga tillsammans med mig och avsluta stunden med en kopp yogithé – Boka din plats! Här hittar du programmet!

Höstens yogakurser startar från vecka 36, enstaka yogapass vecka 34 & 35. Mer info kommer!
Intresserad av att boka dig på enstaka yogapass, drop-in eller prova på Mer info hittar du längre ned på sidan och det finns även möjlighet att boka ett eget yogapassDrop-in och prova på erbjuds på flera av kurserna i mån av plats, boka via sms 0707 77 69 98

Läs om vad som är bra att veta inför yogan!

Hoppas att vi ses på yogamattan snart – varmt välkommen!

.


NY KURS – 4 tillfällen för dig som vill få in Yoga i din vardag!

SÖNDAGAR,  kl. 11.00 – 12.45  4 tillfällen – 4/2, 3/3, 24/3 & 28/4

4 tillfällen där vi gör olika yogapass med flera övningar för starten på din dag, under din dag, för din återhämtning och som avslut på din dag och inför att du ska sova. Du gör din plan för yoga på egen hand under veckorna tills vi ses för nästa tillfälle. Du får instruktioner, tips, möjlighet att ställa frågor och tillgång till guidningar att användas under hela kursen och ytterligare en tid efter kursen. Du får öva på mjuk traditionell terapeutisk yoga, andning, meditation, medveten närvaro och yoga nidra – guidad djupavslappning – yogans många verktyg för att vi ska må bra.

.



MediYoga, Traditionell Terapeutisk Yoga och Yoga Nidra

ONSDAGAR, kl. 17.00 – 18.30 vecka 4-17, uppehåll v 7 och 14 – fullbokad med väntelista

12 tillfällen där vi gör olika yogapass med mjuka fysiska övningar, andning, meditation, mantrasång och övar vår närvaro och medvetenhet. Du får också njuta av flera tillfällen med Yoga Nidra – guidad djupavslappning. Ge dig en egen stund varje vecka, bli guidad till ökad närvaro och medvetenhet, mjuka upp din kropp, landa i dig själv, lyssna inom dig – få dig att må ditt allra bästa!

.



Traditionell Terapeutisk Yoga och Yoga Nidra

MÅNDAGAR, kl. 17.00 – 18.30 vecka 11-17, uppehåll v 14 – Start 11/3 – endast 1 ledig plats
ONSDAGAR, kl. 19.00 – 20.30 vecka 4-17, uppehåll v 7 och 14 – fåtal lediga platser

12 eller 6 tillfällen där vi gör olika yogapass med mjuk traditionell terapeutisk yoga, andning, meditation, medveten närvaro och Yoga Nidra – guidad djupavslappning – allt får du möjlighet att utöva och uppleva. Ge dig en egen stund varje vecka, bli guidad till ökad närvaro och medvetenhet, mjuka upp din kropp, landa i dig själv, lyssna inom dig – få dig att må ditt allra bästa!

.



Yoga Nidra – guidad djupavslappning

Yoga Nidra – guidad djupavslappning med olika guidningar, där vi gör förberedande yogaövningar – fokus på återhämtning och att i kroppen uppleva grundkänslor, dina egna tankemönster och föreställningar – att läka inifrån. Ett tillfälle där du blir guidad till ökad närvaro och medvetenhet, mjukar upp din kropp, landar i dig själv, lyssnar inom dig – får dig att må ditt allra bästa!

Du hittar flera enstaka tillfällen med Yoga Nidra nedan och det finns även möjlighet att boka drop-in eller prova på i mån av plats även på pågående yogakurser (ej på Yoga i vardagen). Du kan också boka ett eget yogapass med Yoga Nidra. Hör gärna av dig om du vill boka eller har frågor!

.



Enstaka yogapass, Drop-in och Prova på

Sköna söndagar med Yoga 4/2, 3/3 och 24/3 – Kom som du är, kanske tillsammans med en vän för att ge dig/er för att få en stunds påfyllning, varva ner och lära nytt inom yoga. Här finns olika yogapass, yoga nidra och även renande yogiska verktyg som nässköljning!

Drop-in och prova på erbjuds på flera av kurserna i mån av plats, boka via sms 0707 77 69 98


Priser för kurser, drop-in och prova på

  • 12 tillfällen 2180 kr
  • 6 tillfällen 1180 kr
  • 4 tillfällen 860 kr
  • Yoga i vardagen 4 tillfällen – 1180 kr
  • Drop-in, i mån av plats även på flera av kurserna 220 kr (ej på Yoga i vardagen)
  • Prova-på-yoga, i mån av plats även på flera av kurserna 180 kr (ej på Yoga i vardagen)
  • Sköna söndagar med enstaka yogapass 220 kr

Vill du boka och betala för 12 tillfällen på måndagar på en gång? Du får en garanterad plats och lägre pris endast 2180 kr!

Behöver du dela upp din kursbetalning mot ett mindre tillägg? Hör av dig så hittar vi tillsammans en lösning!

Anmälan

Du anmäler dig till marie@thimouryoga.se eller 0707-77 69 98 och anmälan är bindande.

Kursavgift betalas in senast en vecka före kursstart till Swish 123 420 31 62 eller Bankgiro 5025-7617
Även betalning via Epassi

  • Jag erbjuder Dig att ta igen missade tillfällen under din pågående kursperiod i mån av plats.
  • Kursavgift återbetalas om kursen ställs in.


Vill du veta mer om Thimour Yoga?