Enskild Yoga

Att boka ett alldeles eget yogapass
är en fin och värdefull gåva

Kom och låt yogan få visa dig vägen till att må ditt allra bästa

Utövar du yoga hemma eller vill komma igång och känner att du behöver stöd och guidning för att hitta rätt i övningarna. Då kan enskild yoga vara något för dig! Du berättar om vad du vill, dina specifika behov och jag skräddarsyr ett yogapass som passar dina önskemål. Jag assisterar dig i de olika övningarna, så du hittar rätt utifrån din förmåga för stunden.

Du fortsätter träna på egen hand hemma och återkommer när du behöver fler utmaningar i övningarna.

Eget yogapass tillsammans med vänner, kollegor eller familj!

Du kan också boka ett eget yogapass tillsammans med en eller flera personer – vänner, kollegor eller familjen. Jag utformar ett upplägg som passar er och era förutsättningar!


”Jag hamnade i ett nytt läge i livet och kände att jag behövde mer yoga än en gång i veckan. Men behövde också en anpassad yoga efter mina behov som jag kunde göra dagligen. Yogapasset behövde hjälpa mig med min rörlighet, lära mig att andas ordentligt, få avstressningsrörelser, få mer styrka i armar och ben och bli mer smärtfri i kroppen.

Vi gick igenom hela passet tillsammans. Jag kunde ställa frågor i lugn och ro och kände mig helt trygg med yogapasset hon gjort till mig.

Det har förändrat mitt liv att kunna göra yoga hemma varje dag som passar min kropp och där jag är i livet. Basen jag har i mitt hemmapass gör att jag fått en otrolig kontinuitet jag aldrig fått annars. Andningsövningarna använder jag ofta, har verkligen hittat min andning. Jag kan enkelt titta i döda vinkeln vid bilkörning. Jag är starkare, lugnare och har mycket mindre smärta i kroppen än tidigare. Jag kan verkligen rekommendera att beställa privatlektion med Marie Thimour för att kickstarta din hälsa och ge din kropp den omsorg den så väl behöver. Det är väl investerade pengar.”

Med ljus och kärlek,
Maria 52 år


Priser för en person

  • 60 min.        750 kr          Boka 3 tillfällen för 2.000 kr
  • 90 min.     1.000 kr          Boka 3 tillfällen för 2.750 kr

Priser om ni är flera

  • 500 kr / 600 kr per person för er som är två på ett eget yogapass
  • 350 kr / 400 kr per person om ni är tre eller fler på ert egna yogapass – max 10 personer per pass       

Betalas till Swish 123 420 31 62 eller Bankgiro 5025 – 7617 Även betalning via Epassi
En inbokad tid ska avbokas minst 24 timmar i förväg, annars debiteras fullpris.

Kontakta mig för att boka en tid!