Mitt namn är Marie och jag driver sedan 2017 Thimour Yoga.

Yogans betydelse för mig

Jag har själv fått uppleva hur yogan kan ge glädje och balans i livet. Den enorma kraft som bor inom oss och som yogan har en otrolig förmåga att plocka fram. Att få sprida denna helande kraft till andra är idag min stora drivkraft!

Redan tidigt i livet väcktes mitt intresse för att hitta sätt att stimulera vår naturliga förmåga till självläkning både i kropp, sinne och själ. Det var också så jag kom i kontakt med yogan som nu har funnits med mig under 30 år och är en viktig del i mitt liv. I sökandet efter ett ökat inre lugn och nya vägar till själslig och kroppslig balans reste jag till Indien. Där fann jag den terapeutiska yogan.

Min utbildning

Jag är Sveriges enda certifierade Yogaterapeut utbildad vid Kaivayaldhama, Indiens äldsta institut för forskning och utbildning inom yoga. Den terapeutiska yogan ger mig unika möjligheter att förmedla verktyg som ger de människor jag möter möjligheter att själva kunna förbättra sin hälsa och sitt välmående. Detta tillsammans med dryga 20 års erfarenhet av arbete med människor i förändring och en universitetsexamen i beteendevetenskap gör att jag tryggt kan guida de människor jag möter.

Kontakta mig för att boka eller ställa frågor!

Ser fram emot att yoga tillsammans!

Marie Thimour