Fördjupning i Terapeutisk Yoga

Yoga Nidra – guidad djupavslappning
Detta passar dig som vill öka din förmåga till avslappning och stimulera till läkning både fysiskt, mentalt och emotionellt. Genom att försätta kroppen i djup avslappning samtidigt som sinnet är fullt medvetet får vi tillgång till inre resurser som annars kan vara svåra att nå. Här arbetar vi med att frigöra spänningar på alla plan och stimulera vår självhealing. Vi gör förberedande yogaövningar, därefter guidar jag i Yoga Nidra. Efteråt har vi tid och utrymme att reflektera.

Öppna ditt hjärta med yoga som redskap
Detta tillfälle passar dig som vill ha bättre och djupare kontakt med ditt hjärta och alla dess kvalitéer. Att vara i kontakt med sitt hjärta är att vara i kontakt med sin inre röst och visdom. Att arbeta med vårt hjärta påverkar oss på flera plan både fysiskt och emotionellt. Vi kommer arbeta med yogaövningar, meditation, mantrasång och yoga nidra som vägar att nå en djupare kontakt med vårt hjärta. Vi avslutar med att tillsammans reflektera över en kopp Yogi thé.

Yoga med fokus på Förlåtelse & Försoning
Detta tillfälle passar dig som vill läka ditt inre, din relation till dig och andra. Vi kommer arbeta med yogaövningar, meditation och yoga nidra som vägar att nå en fördjupad kontakt och läkning. Ge dig utrymme att möta ditt inre, uppleva, reflektera och välja om du är redo att försonas, förlåta. Vi avslutar med att tillsammans reflektera över en kopp Yogi thé.

Ökad balans i dig och din vardag genom yoga
Detta passar dig som har en önskan om att få ökad balans i dig själv och runt omkring dig. Vi arbetar med balanserande yogaövningar men också med att se på vad som kan ge dig mer balans i din vardag. Vi ser på hur du med små steg kan skapa utrymme för de yogarutiner du vill ha i din vardag. Vi använder övningar för att plocka fram den visdom och längtan som finns inom dig. Vi gör yogaövningar, meditationer och har tid för reflektion och samtal.

Anmälan

Anmäl dig till marie@thimouryoga.se eller 0707-77 69 98 och anmälan är bindande. Utifrån rådande läge kan avbokning vid sjukdom ske samma dag. Du kan då välja att boka om till ett nytt tillfälle eller få beloppet återbetalt.

Kostnaden betalas in före yogatillfället till Swish 123 420 31 62 eller Bankgiro 5025-7617 Även betalning via Epassi

  • Minimum fyra deltagare. Kostnaden återbetalas om tillfället ställs in.

Varmt välkommen att yoga
tillsammans med mig!

Marie

Är det något annat du vill fördjupa dig i? Hör gärna av dig!
Kanske är ni flera så att vi kan skapa ytterligare tillfällen!