Fördjupning i Terapeutisk Yoga

Fördjupning i Yoga – Öppna ditt hjärta – Inget tillfälle inplanerat – hör av dig om du är intresserad!
Detta tillfälle passar dig som vill ha bättre och fördjupad kontakt med ditt hjärta och alla dess kvalitéer. Att vara i kontakt med sitt hjärta är att vara i kontakt med sin inre röst och visdom. Att arbeta med vårt hjärta påverkar oss på flera plan både fysiskt och emotionellt. Vi kommer arbeta med yogaövningar, meditation, mantrasång och yoga nidra som vägar att nå en djupare kontakt med vårt hjärta. Vi avslutar tillsammans med en kopp Yogi thé där det finns utrymme att reflektera, ställa frågor och dela med sig för den som önskar.

Fördjupning i Yoga med fokus – Förlåtelse & Försoning – Inget tillfälle inplanerat – hör av dig om du är intresserad!
Detta tillfälle passar dig som vill läka ditt inre, din relation till dig själv och andra. Vi kommer arbeta med yogaövningar, meditation och yoga nidra som vägar att nå en fördjupad kontakt och läkning. Ge dig utrymme att möta ditt inre, uppleva, reflektera och välja om du är redo att försonas, förlåta. Vi avslutar tillsammans med en kopp Yogi thé där det finns utrymme att reflektera, ställa frågor och dela med sig för den som önskar.

Fördjupning i Yoga med fokus – Låt din dröm bli din väg – Inget tillfälle inplanerat – hör av dig om du är intresserad!
Detta tillfälle passar dig som vill hitta, uppleva, utveckla din egen väg, leva dina drömmar. Vi kommer arbeta med yogaövningar, meditation och yoga nidra som vägar att nå en fördjupad kontakt. Jag kommer använda olika sätt att guida dig att nå ditt inre, möta dig själv och lyssna till allt som finns inom dig. Genom övningarna utkristalliseras dina drömmar och din väg, genom alla dina sinnen blir dina inre upplevelser, ord och bilder tydligare. Vi avslutar tillsammans med en kopp Yogi thé där det finns utrymme att reflektera, ställa frågor och dela med sig för den som önskar.

Yoga Nidra – guidad djupavslappning – Inget tillfälle inplanerat – hör av dig om du är intresserad!
Detta passar dig som vill öka din förmåga till avslappning och stimulera till läkning både fysiskt, mentalt och emotionellt. Genom att försätta kroppen i djup avslappning samtidigt som sinnet är fullt medvetet får vi tillgång till inre resurser som annars kan vara svåra att nå. Här arbetar vi med att frigöra spänningar på alla plan och stimulera vår självhealing. Vi gör förberedande yogaövningar, därefter guidar jag i Yoga Nidra. Efteråt har vi tid och utrymme att reflektera.

Ökad balans i dig och din vardag genom yoga – Inget tillfälle inplanerat – hör av dig om du är intresserad!
Detta passar dig som har en önskan om att få ökad balans i dig själv och runt omkring dig. Vi arbetar med balanserande yogaövningar men också med att se på vad som kan ge dig mer balans i din vardag. Vi ser på hur du med små steg kan skapa utrymme för de yogarutiner du vill ha i din vardag. Vi använder övningar för att plocka fram den visdom och längtan som finns inom dig. Vi gör yogaövningar, meditationer och har tid för reflektion och samtal.

Anmälan

Du anmäler dig till marie@thimouryoga.se eller 0707-77 69 98 och anmälan är bindande

Kostnad: Fördjupningstillfällen i yoga med olika fokus – 520 kr per tillfälle
Bokar du dig för tre tillfällen, betalar du endast 1400 kr totalt innan första tillfället

Kostnaden betalas in en vecka före yogatillfället till Swish 123 420 31 62 eller Bankgiro 5025-7617 Även betalning via Epassi

  • Ta med handduk/filt/örngott och gärna egen yogamatta.
    Det finns yogamattor/ullmattor och sittkuddar att låna men ta då med något att lägga ovanpå.

Max 10 och minimum fyra deltagare. Kostnaden återbetalas om tillfället ställs in.

Varmt välkommen att yoga
tillsammans med mig!

Marie

Är det något annat du vill fördjupa dig i? Hör gärna av dig!
Kanske är ni flera så att vi kan skapa ytterligare tillfällen!