Terapeutisk Yoga hos Thimour Yoga

Thimour Yoga förmedlar Terapeutisk Yoga som passar alla, kan göras sittande på stol eller på yogamatta, liggande och stående. Denna form av yoga är enkel att utöva, anpassas utifrån dina/era behov och förutsättningar. Mina kurser är utformade för att du ska uppleva effekten och se yogan som ett verktyg för att förbättra din hälsa och ditt välmående.

Denna form av yoga kan förbättra din hälsa och ditt välmående, skapa balans på alla plan – fysiskt, mentalt och emotionellt! Därför passar den terapeutiska yogan både för dig som vill öka ditt välmående och för dig som upplever stress och oro, sömnproblem, smärta och stelhet i kroppen eller svårigheter att slappna av, fokusera och vara närvarande. Forskning på yoga i Sverige, vilken bedrivs på bland annat Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus, visar på mätbart goda effekter på bland annat sömn, smärta, hjärtproblem, ryggproblem, oro och ångest.

Thimour Yoga erbjuder


Varmt välkommen att prova Terapeutisk Yoga med mig!

Upplev hur du med Terapeutisk Yoga kan förbättra din hälsa och ditt välmående, skapa balans på alla plan – fysiskt, mentalt och emotionellt!

Kontakta mig för att boka eller om du har frågor!