Enskild Yoga

Utövar du yoga hemma eller vill komma igång och känner att du behöver stöd och guidning för att hitta rätt i övningarna. Då kan enskild yoga vara något för dig! Du berättar om vad du vill, dina specifika behov och jag skräddarsyr ett yogapass som passar dina önskemål. Jag assisterar dig i de olika övningarna, så du hittar rätt utifrån din förmåga för stunden.

Du fortsätter träna på egen hand hemma och återkommer när du behöver fler utmaningar i övningarna.


”Jag hamnade i ett nytt läge i livet och kände att jag behövde mer yoga än en gång i veckan. Men behövde också en anpassad yoga efter mina behov som jag kunde göra dagligen. Yogapasset behövde hjälpa mig med min rörlighet, lära mig att andas ordentligt, få avstressningsrörelser, få mer styrka i armar och ben och bli mer smärtfri i kroppen.

Vi gick igenom hela passet tillsammans. Jag kunde ställa frågor i lugn och ro och kände mig helt trygg med yogapasset hon gjort till mig.

Det har förändrat mitt liv att kunna göra yoga hemma varje dag som passar min kropp och där jag är i livet. Basen jag har i mitt hemmapass gör att jag fått en otrolig kontinuitet jag aldrig fått annars. Andningsövningarna använder jag ofta, har verkligen hittat min andning. Jag kan enkelt titta i döda vinkeln vid bilkörning. Jag är starkare, lugnare och har mycket mindre smärta i kroppen än tidigare. Jag kan verkligen rekommendera att beställa privatlektion med Marie Thimour för att kickstarta din hälsa och ge din kropp den omsorg den så väl behöver. Det är väl investerade pengar.”

Med ljus och kärlek,
Maria 52 år


Priser

  • 60 min.        750 kr          Boka 3 tillfällen för 2.000 kr
  • 90 min.     1.000 kr          Boka 3 tillfällen för 2.750 kr

Betalas till Swish 123 420 31 62 eller Bankgiro 5025 – 7617 Även betalning via Epassi
En inbokad tid ska avbokas minst 24 timmar i förväg, annars debiteras fullpris.

Kontakta mig för att boka en tid!