Yogakurser hösten 2020 – startar från vecka 36 – uppehåll lovveckan vecka 44

Kom på enstaka pass, prova på under vecka 35! Här kan du läsa mer!

När du yogar tillsammans med mig Marie på Thimour Yoga får du:

Njuta av ett yogapass på 1,5 timma, för att både hinna landa, släppa vardagen, vara närvarande här och nu, slappna av, fylla på och bli stärkt.

All utrustning finns för dig, yogamatta, vanligtvis en mjuk ullmatta men just nu använder vi mattor jag kan torka av innan du kommer, sittkudde med ekologiskt svenskodlat bovete möjlig att forma så du sitter bekvämt, bolster och stol. En mjuk stor filt och ögonkudde kommer finnas igen efter virustiderna.

Vi yogar i en rymlig och ljus yogasal och jag ser till att vi har gott om utrymme mellan oss.

Instruktioner i pdf format via mejl och guidningar att lyssna till för att även kunna yoga på egen hand mellan tillfällena vi ses.

Du får möjlighet att ta igen missade tillfällen under din kursperiod i mån av plats och just nu i virustider även en tid efter kursens slut om du blir sjuk (läs mer om det längre ned)

Du blir guidad av en erfaren yogaterapeut med en gedigen utbildning (18 månaders heltidsstudier i Indien och fortsatt utbildning i Sverige) som fortsätter lära mer och nytt.

När vi möts får du möjlighet att ställa frågor om yogan vi gör, lyssna till andras frågor och delade upplevelser, få råd och tips om hur du kan göra yoga utifrån dina begräsningar som ett ömmande knä eller en stel axel. I vårt möte med andra sker det magiska!

Hoppas att vi ses på yogamattan snart, du och jag! Varmt välkommen!

ONSDAG – kurser med 12 tillfällen
17.00 – 18.30 – MediYoga, bas/fortsättning

12 tillfällen, vecka 36-48
Här gör du göra olika yogapass med mjuka fysiska övningar, andning, meditation, mantrasång och övar din närvaro och medvetenhet. Du får också njuta av flera tillfällen med Yoga Nidra – guidad djupavslappning

19.00 – 20.30 – Traditionell Terapeutisk Yoga, bas/fortsättning
12 tillfällen, vecka 36-48
Här gör du göra olika yogapass med mjuka fysiska övningar, andningsövningar, meditation och övar din närvaro och medvetenhet. Du får också njuta av flera tillfällen med Yoga Nidra – guidad djupavslappning

TORSDAG kl 17 – kurser med 6 tillfällen
17.00 – 18.30 – Yoga Nidra – guidad djupavslappning,

6 tillfällen, vecka 36-41
Här gör vi förberedande yogaövningar, du får njuta av Yoga Nidra med olika guidningar – fokus på återhämtning och att i kroppen uppleva grundkänslor, dina egna tankemönster och föreställningar – att läka inifrån

17.00 – 18:30 – Yoga med fokus på ökad Lycka
6 tillfällen, vecka 42-48 – OBS Start 15/10 – fåtal platser lediga
Mjuk traditionell terapeutisk yoga, andning, meditation, medveten närvaro – mindfulness, yoga nidra – guidad djupavslappning, mantrasång och reflektioner – allt får du möjlighet att utöva och uppleva. Fokus på Glädje, Tacksamhet, Medveten närvaro och att öka vår Kärleksfulla vänlighet!

TORSDAG kl 19 – kurser med 4 tillfällen
19.00 – 20.30 – Yoga med fokus på ökad Lycka
4 tillfällen, vecka 36-39
Mjuk traditionell terapeutisk yoga, andning, meditation, medveten närvaro – mindfulness, yoga nidra – guidad djupavslappning, mantrasång och reflektioner – allt får du möjlighet att utöva och uppleva. Fokus på Tacksamhet, Glädje, Medveten närvaro och att öka vår Kärleksfulla vänlighet!

19.00 – 20.30 – Yoga Nidra – guidad djupavslappning
4 tillfällen, vecka 40-43 – Startade 1/10 – drop-in i mån av plats
Här gör vi förberedande yogaövningar, du får njuta av Yoga Nidra med olika guidningar – fokus på återhämtning, ökad närvaro och medvetenhet i din kropp – att läka inifrån

19.00 – 20.30 – Yoga Nidra – guidad djupavslappning
4 tillfällen, vecka 45-48 – OBS Start 5/11
Här gör vi förberedande yogaövningar, du får njuta av Yoga Nidra med olika guidningar – fokus på återhämtning och att i kroppen uppleva grundkänslor, dina egna tankemönster och föreställningar – att läka inifrån

Priser för kurser, drop-in och prova på

  • 12 tillfällen 1980 kr
  • 6 tillfällen 1080 kr
  • 4 tillfällen 780 kr
  • Drop in, i mån av plats: 200 kr
  • Prova-på-yoga, i mån av plats på kurserna: 150 kr

Vill du boka och betala för 12 tillfällen på torsdagar på en gång – Då får du en garanterad plats och lägre pris endast 1980 kr!

Behöver du dela upp din kursbetalning mot ett mindre tillägg, hör av dig så hittar vi en lösning!

Anmälan

Du anmäler dig till marie@thimouryoga.se eller 0707-77 69 98 och anmälan är bindande.

Kursavgift betalas in senast en vecka före kursstart till Swish 123 420 31 62 eller Bankgiro 5025-7617
Även betalning via ePassi, Friskvårdskuponger och Actiway

  • Jag erbjuder Dig att ta igen missade gånger på övriga kurser under din pågående kursperiod i mån av plats.
  • OBS! Just nu utifrån rådande virustider kommer jag under hösten och i början av nästa år utöka med extra möjligheter för att du som blir sjuk och missar bokad yoga ska kunna ta igen det under andra yogatillfällen och/eller extrainsatt drop-in även en tid efter att din kurs är slut. Jag hoppas att det här gör det enklare för dig att fortsätta yoga hos mig!
  • Kursavgift återbetalas om kursen ställs in.

Vill du veta mer om Thimour Yoga?