Kom och njut av Yoga Nidra
guidad djupavslappning

Yoga Nidra mycket efterfrågat och så välbehövligt för oss alla! Ger oss en mycket djup återhämtning! Nu finns det flera tillfällen för dig att njuta av guidad djupavslappning på mjuka ullmattor under tre söndagar i februari och mars.

Genom att tillåta kroppen vara djupt avslappnad samtidigt som sinnet är fullt medvetet får vi tillgång till inre resurser som annars kan vara svåra att nå. Vi frigöra spänningar på alla plan, i både kropp och sinne, och stimulera vår självhealing.

Vi gör förberedande yogaövningar och andningsövningar. Vilar sedan på mjuka ullmattor under en guidad i Yoga Nidra och avslutar med att tillsammans reflektera över en kopp yogi the.

Söndagen den 24/2 kl. 17:00 – 20:00 – för dig som vill njuta av Yoga Nidra med eller utan tidigare erfarenhet, som innehåller en kort introduktion

Söndagen den 17/3 och 31/3 kl. 17:00 – 20:00 – för dig som vill fortsätta att fördjupa dig i Yoga Nidra och har provat/utövat Yoga Nidra. Här ges du möjlighet att fortsätta utvecklas genom olika guidningar.

Kostnad: 340 kr/ tillfälle – Boka alla tre tillfällen och få 100 kr rabatt!

Undrar du vilket pass som passar just dig eller har andra frågor är du välkommen att höra av dig!

Anmälan och frågor till 0707 – 77 69 98 och marie@thimouryoga.se