Söndagar
11/10 och 8/11

kl. 10-13 eller
kl. 17-20

Tillåt dig att landa mjukt, ge dig utrymme att vara nära dig själv och ditt inre. Ge dig gott om tid att fördjupa dig i yogan. Möta ditt hjärta, känna in, vara nära och mjukt ta hand om det du möter i dig. Kom, låt mig tryggt få guida dig med yogans olika verktyg – låt oss dela stunden tillsammans!

Fördjupning i Yoga med fokus – Öppna ditt hjärta

Söndag 11/10 kl 10-13 och Söndag 8/11 kl 17-20

Detta tillfälle passar dig som vill ha bättre och djupare kontakt med ditt hjärta och alla dess kvalitéer. Att vara i kontakt med sitt hjärta är att vara i kontakt med sin inre röst och visdom. Att arbeta med vårt hjärta påverkar oss på flera plan både fysiskt och emotionellt. Vi kommer arbeta med yogaövningar, meditation, mantrasång och yoga nidra som vägar att nå en djupare kontakt med vårt hjärta. Vi avslutar med att tillsammans reflektera över en kopp Yogi thé.

Fördjupning i Yoga med fokus – Förlåtelse – Försoning

Söndag 8/11 kl 10-13 och Söndag 11/10 kl 17-20

Detta tillfälle passar dig som vill läka ditt inre, din relation till dig och andra. Vi kommer arbeta med yogaövningar, meditation och yoga nidra som vägar att nå en fördjupad kontakt och läkning. Ge dig utrymme att möta ditt inre, uppleva, reflektera och välja om du är redo att försonas, förlåta. Vi avslutar med att tillsammans reflektera över en kopp Yogi thé.

Pris

460 kr per tillfälle

Anmälan

Du anmäler dig till marie@thimouryoga.se eller 0707-77 69 98 och anmälan är bindande. Utifrån rådande läge kan avbokning vid sjukdom ske samma dag. Du kan då välja att boka om till ett nytt tillfälle eller få beloppet återbetalt.

Kostnaden betalas in före yogatillfället till Swish 123 420 31 62 eller Bankgiro 5025-7617 Även betalning via ePassi och Actiway.

  • Max nio deltagare, minimum fyra. Kostnaden återbetalas om tillfället ställs in.

Varmt välkommen att yoga tillsammans med mig!

Marie