I samarbete med barncancerfondens Yoga of Hope kommer jag att hos Kraftens Hus hålla ett extra viktigt yogapass fredagen den 1 november.

Kom och njut av Yoga Nidra – guidad djupavslappning, ett mjukt och enkelt yogapass med fokus på återhämtning. Ett sätt att göra skillnad i kampen mot barncancer! OBS föranmälan till yogan via länken nedan, begränsat antal platser 10 st!

  • Fredagen den 1 november kl. 11:00 – 12:30
  • Kraftens Hus, Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
  • Donera valfritt belopp 200, 250 eller 300 kr
  • Anmälan via länken nedan där du också donerar det belopp du väljer

https://www.barncancerfonden.se/event/yoga-of-hope/delta-i-en-yogaklass/yoga-nidra-med-thimour-yoga-pa-kraftens-hus/

Barnen vår framtid med hela livet framför sig behöver allt vårt stöd. Barncancerfondens vision är att utrota barncancer och har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver.

Kraftens Hus vill ge kraft till cancerberörda genom att erbjuda en mötesplats för alla som på olika sätt drabbats av ett cancerbesked. Mötesplatsen vänder sig till dig som patient och till dig som närstående. Alla är välkomna barn, ungdomar och vuxna!

Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige och godkänd av Svensk insamlingskontroll vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål.

Kom, njut av yoga och gör skillnad tillsammans med oss!
Vi hoppas på att få ihop minst 3000kr!

Varmt välkommen önskar Thimour Yoga och Kraftens Hus