Kom och fyll på, landa och
ge dig en stund med bara vara

Kom på drop-in, som en start på en kortare kurs eller bara prova på

Varmt välkommen!

Måndag 5/4

Kl. 11:00 – 12:30 Yoga Nidra – guidad djupavslappning med fokus på glädje
Här gör vi förberedande yogaövningar, du får njuta av att bli guidad i Yoga Nidra med fokus på återhämtning och glädje – att läka inifrån

Kl. 17:00 – 18:30 Yoga med fokus på chakrabalans
Mjuk traditionell terapeutisk yoga, andningsövning och chakrascanning allt med fokus på vår energi, chakran och att skapa balans.

Kl. 19:00 – 20:30 Yoga Nidra – guidad djupavslappning med fokus på glädje
Här gör vi förberedande yogaövningar, du får njuta av att bli guidad i Yoga Nidra med fokus på återhämtning och glädje – att läka inifrån

Anmälan Dig nu till marie@thimouryoga.se eller 0707-77 69 98

Anmälan är bindande när du fått en bekräftelse och först till kvarn gäller då det är begränsat till 7 platser i lokalen! Du som väljer att boka dig för kursen i Yoga Nidra har förtur! Här kan du läsa mer om kurserna!

Vi visar hänsyn och är rädda om oss – kommer om vi är friska, tvättar händerna och håller avstånd. Ta med egen yogamatta/handduk och filt för yoga i lokalen. Läs här om vad som gäller hos Thimour Yoga i virustider!

Utifrån rådande läge kan avbokning vid sjukdom ske samma dag. Du kan då välja att boka om till ett nytt tillfälle eller få beloppet återbetalt.

Kostnaden för drop-in, 200 kr. Är det första gången du yogar tillsammans med mig kostar prova på 150 kr. Du betalar före yogatillfället till Swish 123 420 31 62 eller Bankgiro 5025-7617 Även betalning via ePassi och Actiway

Nya kortare kurser med 4 tillfällen startar 29/3, 5/4 och 8/4 Kurser med Yoga Nidra och Yoga med fokus på chakrabalans. Ännu finns det lediga platser! Varmt välkommen att vara med! Mer info finns här

För dig som yogar tillsammans med mig och för första gången och anmäler dig till en av kurserna, drar jag av de 150 kr för yogapasset! 

Vi göra yoga barfota eller i sockar och i mjuka kläder som inte begränsar rörelse eller andning. Du väljer om du gör yogaövningarna på stol eller matta!
Undvik att äta nära inpå yogan. Känner du dig hungrig närmare passet välj då hellre en frukt.

Har du frågor innan du anmäler dig är du varmt välkommen att höra av dig!

Varmt välkommen att yoga tillsammans med mig!

Marie