Här finner du olika yogatillfällen hos Thimour Yoga!

Lunchyoga kl 12:15-12:45 – Torsd 16/1, Torsd 6/2, Tisd 25/2, Torsd 26/3, Onsd 29/4

Du bjuds på en kopp the och har möjlighet att stanna fram till kl 13:30 och äta medhavd lunch tillsammans!

Yoga med fokus på ökad Lycka! 29/4 -17/6

Möt våren och sommaren genom att andas ut långsamt, fylla dig med medkänsla och uppleva tacksamhet! 29/4 – 17/6 har du möjlighet att njuta av olika yogapass alla med fokus på att öka din Lycka. Onsdagar kl 17 och kl 19 som en kurs på 4 tillfällen start 29/4 och 27/5 eller som enstaka tillfällen i mån av plats. Vill du vara med? Tänkte väl det! Boka då din plats direkt! Här kan du läsa mer

Kom och lär dig Nässköljning

Framflyttat utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer för minskad smittspridning som jag följer. Återkommer med nya kurstillfällen när möjlighet ges igen. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill anmäla ditt intresse för kurs!

För dig som besväras av allergi, har återkommande förkylningar, täppt näsa eller bihålebesvär? Lär dig yogiska reningstekniker för att på egen hand kunna påverka ditt välmående utan biverkningar! Du får lära dig både andningsövningar och nässköljning.

MeditationSöndag 29/3 kl 10:00 -11:30

För dig som vill utvecklas och fördjupa dig i meditation där vi använder olika former och typer av meditation.

Fördjupning i Yoga med fokus Öppna ditt hjärta
Söndag 16/2 kl 17-20

Detta tillfälle passar dig som vill ha bättre och djupare kontakt med ditt hjärta och alla dess kvalitéer. Att vara i kontakt med sitt hjärta är att vara i kontakt med sin inre röst och visdom. Att arbeta med vårt hjärta påverkar oss på flera plan både fysiskt och emotionellt. Vi kommer arbeta med yogaövningar, meditation, mantrasång och yoga nidra som vägar att nå en djupare kontakt med vårt hjärta. Vi avslutar med att tillsammans reflektera över en kopp Yogi thé.

Fördjupning i Yoga med fokus Förlåtelse & FörsoningSöndag 29/3 kl 17-20

Detta tillfälle passar dig som vill läka ditt inre, din relation till dig och andra. Vi kommer arbeta med yogaövningar, meditation och yoga nidra som vägar att nå en fördjupad kontakt och läkning. Ge dig utrymme att möta ditt inre, uppleva, reflektera och välja om du är redo att försonas, förlåta. Vi avslutar med att tillsammans reflektera över en kopp Yogi thé.

Fördjupning i Yoga Nidra guidad djupavslappning
Fredagar 3/4 kl 17:30 – 20:00

Detta tillfälle passar dig som vill öka din förmåga till avslappning och stimulera till läkning både fysiskt, mentalt och emotionellt. Genom att försätta kroppen i djup avslappning samtidigt som sinnet är fullt medvetet får vi tillgång till inre resurser som annars kan vara svåra att nå. Vi inleder med olika delar som mjuk yoga, andningsövningar och därefter vilar du på en mjuk ullmatta till min guidning. Efteråt är du välkommen att reflektera över en kopp Yogi thé. Ge dig själv en skön start på din helg!

Ljuvliga kvinnaSöndag 8/3 kl 10-16

För dig kvinna som vill njuta av glädje, energi, rörelse och kreativitet tillsammans med Marie och Lotta. Tillsammans kommer vi att yoga, måla, ”fuldansa”, sjunga och njuta av en gemensam härlig buffé med vegetarisk mat. Var och en tar med en vegetarisk rätt för 4 personer. Vi bjuder på the!
10% av intäkterna från dagen skänks till organisationen Kvinna till Kvinna med anledning av Internationella Kvinnodagen!

Kom och landa, fyll dig med glädje i hjärtat och energi i hela kroppen! Söndag 17/5 kl 10-13 och kl 17-20

Ge dig själv utrymme att landa, stanna upp, bara vara i stunden! Tillsammans gör vi mjuka yogaövningar som öppnar upp kroppen och får energin att flöda. Låter ljuden från AUM och vacker mantrasång vibrera i oss. Mediterar och sprider kärleksfull vänlighet till oss själva och alla på vår jord. Vilar till en guidning i yoga nidra med fokus på ökad glädje. Du blir bjuden på en kopp yogi the. Vi är en mindre grupp med gott om utrymme för var och en i min rymliga yogalokal. Varmt välkommen!

Yoga och Gong med Marie och Lotta

Återkommer med nytt datum längre fram där du får njuta av mjuka yogaövningar, gongens läkande vibrationer, meditation och vila när du blir guidad i Yoga Nidra. Mer info kommer!

Retreatdag med Marie och Lotta
Slutet av sommaren aug/sept, kl 8:30 – 17:00

Ge dig utrymme för dig och ditt inre, att mötas i gemenskap med andra! Ett tillfälle att stanna upp, lyssna in och bara vara! Njuta av yoga, sinnenas olika intryck, din inre röst och att dela dagen tillsammans! Tillåt dig att vila i din själs högsta önskan just i stunden! Mer info kommer!

Är det något du saknar eller vill ha mer av säg gärna till!

Kanske är ni flera så att vi kan skapa ytterligare yogatillfällen!

Priser för enstaka yogatillfällen:

  • Lunchyoga – 120 kr inkl en kopp the
  • Nässköljning och andningstekniker – 280 kr
  • Meditation – 200 kr
  • Fördjupningstillfällen i yoga med olika tema eller yoga nidra – 380 kr
  • Ljuvliga kvinna – 460 kr
  • Yoga och Gong – 520 kr
  • Yoga med fokus på ökad Lycka – kurs 4 tillf. 680 kr, enstaka tillf. 180 kr

Anmälan

Du anmäler dig till marie@thimouryoga.se eller 0707-77 69 98 och anmälan är bindande.

Betalning senast en vecka i förväg till Swish 123 420 31 62 eller Bankgiro 5025-7617 Även via ePassi och ActiWay

Kursavgift återbetalas om kursen ställs in. Minimum sex deltagare för att tillfället ska hållas.

Vill du veta mer om Thimour Yoga?

Varmt välkommen att yoga
tillsammans med mig!

Marie