Kom och prova på terapeutisk yoga tillsammans med mig på Thimour Yoga!

Under Hälsoveckan i Borås bjuder jag dig att prova på ett tillfälle med Terapeutisk Yoga tillsammans med mig!

Fredagen den 18/10

Kl 12:15-12:45 Lunchyoga med terapeutisk yoga
Kom och landa på yogamattan och varva ner en stund mitt på dagen! En härlig paus med terapeutisk yoga och en kopp the. Ta med din lunch, din vän, stanna och ät här tillsammans, jag har öppet till 13:30. Varmt välkommen att pausa tillsammans!

kl 17:30 – 19:00 Yoga Nidra – guidad djupavslappning
För dig som längtar efter återhämtning och fördjupad medvetenhet. Vi inleder med mjuka, långsamma rörelser och andningsövningar. Därefter vilar du på en mjuk ullmatta till min guidning. Ge dig själv en skön start på din helg!

Varmt välkommen att boka din plats!

Dessa tillfällen bjuder jag på, mitt bidrag för att fler ska få möjligheten att uppleva terapeutisk yoga!

OBS! Begränsat antal platser, en plats per person och anmälan är bindande när du fått en bekräftelse.

Anmälan till 0707 77 69 98 eller marie@thimouryoga.se

Vi yogar i mjuka kläder, barfota eller i sockar. Det finns yogamattor, kuddar, filtar och stolar, vill du ta med eget går det också bra.